side_banner

nyheder

Hvordan bærer man under en dunvest?

Den lette jakke, du gerne vil have på, er for tynd, men problemet er, at den behagelige vinterjakke, du skal have på, føles for varm og omfangsrig.

Hvad erdunvest?Nå, dette er et funktionelt ekstra lag, du kan øge eller mindske et som du vil;den er meget velegnet til den pinlige tid mellem sæsonerne, fordi vejret ikke ved, hvad det laver.Dunvesten er også kompakt nok til at rulle den i tasken, hvilket betyder, at det er et ideelt rejsetøj.

PufferCoat1

Problemet er, at sådan et alsidigt tøj bringer en masse forskellige stylingvalg.Hvis du vil vide, hvordan en dunvest skal bæres, eller du overvejer, hvad du skal have en vest på, så fortvivl ikke, for vores yndlingsdunvest, så fortsæt med at læse.

HVAD SKAL DU BÆRE UNDER EN VEST

Underdunvest, kan du bære et par flere lag, som du vil.Alt efter anledningen kan du vælge en dunvest med polo, skjorte, sweater eller langærmet top.På grund af dens alsidighed kan du bære næsten alt under dunvesten.I det kolde klima er fleece- eller hættetrøjetøj et klogt valg i vesten, og hvis du vil holde dig let, kan du vælge bomuld eller hør.

dunvest-damer

TIL KVINDER: AFslappet GILET STYLING

Til afslappet kvinderdunvest, kan du bruge dunveste med stribede sweatshirts.En pelsvest med hætte får dig ikke kun til at føle dig godt tilpas, men tilføjer også luksus til enkelt design.

Hvis du skal en tur i parken eller bare gå i butikken, så vil din dunvest kunne matche et par støvler være meget smuk.

kvinders dunvest

KVINDERS FORMELLE PUFFERVEST OUTFIT

Hvis du vil have en mere formel vest, kan du prøve at matche en klassisk rundhalset pullover udenfor den forfriskende bomuldsskjorte.

 

MÆNDES AFFALT PUFFERVEST OUTFIT

Til mænds casual kan de bære en moderigtig bomuldsvest til mænd med en klassisk trøje med rund hals.Hvis du vil være afslappet, kan du bære en skjorte i dunvesten.Sweateren med rund hals kan give dig tilstrækkelig varme til at modstå efterårets og vinterens hårde kulde, og der er nok fleksibilitet til at håndtere eller vandre.

Vælg en skjorte med spændende farvetryk, som vil være perfekt matchet med den solide farve af varmt tøj - det ser meget velegnet ud til kontorfestivaler eller festlig fest med venner

Med et par støvler har du outfittet, som ikke kun gør dig komfortabel, men også misundelig på alle i den lokale bar.

dow vest

MÆNDERS FORMELLE PUFFERVEST OUTFIT

Dunvesten kan nemt matches med arbejdstøj.Hvis du ønsker at holde varmen og ikke mindske det formelle påklædning på vej til arbejde, så brug dunveste med Oxford-skjorter eller moderne slanke skjorter.Med nogle modetilbehør til mænd, såsom monokrome strikkede handsker, skal du sørge for at holde varmen på den koldeste kørsel.

dunvest 3

 

 


Indlægstid: Mar-28-2023